HOME PRODUCTEN EXTENSIONS TEAM PRIJZEN CONTACT

CHI (farouk)

Farouk Systems is een bedrijf van kappers voor kappers. Zo eenvoudig als het klinkt, zo bijzonder is het wat ze doen. Wie zou dus beter dan Farouk aan de eisen en wensen van kappers en klanten kunnen voldoen?

Foto: Farouk Systems
\Foto: Farouk Systems

Innovatie en opleiding
Innovatie is bij Farouk Systems de drijvende kracht, de focus ligt steeds op onderzoek en ontwikkeling. Farouk Systems zorgt voor innovatie; Advanced American Technology Alle producten van Farouk Systems worden geproduceerd in Houston (Texas) en verkocht in meer dan 78 landen wereldwijd. Farouk Systems is een bedrijf van kappers voor kappers waarbij milieu, educatie en ethiek centraal staan.

Hoe alles begon
Het merk CHI is tegenwoordig één van de snel groeiende merken in de professionele beauty business. Alles begon zo’n 5 jaar terug, toen Farouk Systems de eerste keramische stijltang, het oorspronkelijke CHI, ontwierp en op de markt introduceerde. Farouk Systems heeft momenteel een marktaandeel van 70% in de VS. CHI heeft zich tot het sterkste merk van de huidige beauty industrie ontwikkeld. CHI brengt de filosofie van Advanced American Technology van Farouk Systems in de praktijk. De CHI-productlijn omvat inmiddels niet alleen tools, maar ook accessoires, ionische lighteners, haarverzorgingsproducten en het topproduct van Farouk Systems: CHI Ionic Permanent Shine Color. “Vertrouwen was nooit zo eenvoudig”

Chi (Farouk)
Foto: Farouk Systems

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers of gaat u naar de website van Chi Nederland.

Of naar de YouTube pagina van Farouk Systems.

The Hairstudio ©2012 | Ontwerp: Marc van de Logt | Foto: Nioxin