HOME PRODUCTEN EXTENSIONS TEAM PRIJZEN CONTACT

MORROCANOIL

Moroccanoil is dé toonaangevende innovatie op het gebied van revolutionaire haarverzorging- en stylingproducten op basis van zuivere arganolie.

De verschillende producten van Morrocanoil voeden, herstellen en verzorgen het haar. Zo is het haar mooi glad, glanzend en stralend. Gebruik de producten van Moroccanoil en ervaar het zelf!

Morrocanoil haarproducten
Foto: Morrocanoil

Het luxemerk Moroccanoil is toonaangevend in het professionele arganolie haarsegment. Elk product van Moroccanoil is speciaal ontwikkeld om zowel simpel als effectief te zijn met authentieke ingredienten die ervoor zorgen dat het haar er gezonder uitziet en aanvoelt.

Moroccanoil Treatment is een unieke formule met arganolie die onmiddelijk wordt opgenomen in het haar. Maakt ieder haartype zijdezacht en geeft het een ongekende glans. Een uniek conditioning, styling en finishing product in 1! Herstelt, revitaliseert en stimuleert. Naast de Oil Treatment bestaat het assortiment van Moroccanoil ook uit een shampoo, conditioner, masker, intense curl cream en styling cream. Borstels in diverse uitvoeringen maken het gamma van Moroccanoil compleet.

Morrocanoil haarproducten
Foto: Morrocanoil

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers of kijkt u op de website van Morrocanoil Nederland.

Of kijk op het YouTube kanaal van Morrocanoil voor videotips.

The Hairstudio ©2012 | Ontwerp: Marc van de Logt | Foto: Nioxin