HOME PRODUCTEN EXTENSIONS TEAM PRIJZEN CONTACT

SEBASTIAN

Sebastian introduceert de ultieme transformatietools. Het resultaat van een stijlvolle combinatie van de dagelijkse praktijk en diepgaand onderzoek. Ingenieuze producten voor geniale styling, verdeeld in 4 productcategorieën: FOUNDATION, FLOW, FORM, FLAUNT.

Sebastian foundation
Foto: Sebastian Professional

FOUNDATION:
Shampoos die het haar teder reinigen, conditioners die voeden en verwennen, haarmaskers die voeden en herstellen. Geïnspireerd door het verlangen naar het toppunt van style.

Sebastian flow
Foto: Sebastian Professional

FLOW:
Lichte treatment-stylers die speciaal zijn ontwikkeld om lief voor het haar te zijn. Fijn om mee te stylen. Zo licht als kasjmier, even zacht als zijde voor zalig doorvoed haar. Geïnspireerd door natuurlijke luxestoffen uit de mode.

Sebastian form
Foto: Sebastian Professional

FORM:
Heftige stylers overtreffen elke fantasie over holding-molding-sculpting. Geïnspireerd door het vermogen van fashion om persoonlijkheid te versterken.

Sebastian flaunt
Foto: Sebastian Professional

FLAUNT:
WOW-formules voor je haar om te schitteren alsof je leven er van afhangt. Geïnspireerd door het verlangen naar licht in de duisternis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers of gaat u naar de website van Sebastian Nederland.

The Hairstudio ©2012 | Ontwerp: Marc van de Logt | Foto: Nioxin