HOME PRODUCTEN EXTENSIONS TEAM PRIJZEN CONTACT

HET TEAM VAN THE HAIRSTUDIO

The Hairstudio bestaat alweer ruim acht jaar. Ooit begonnen als éénmanszaak is het team van The Hairstudio inmiddels uitgegroeid tot vijf gedreven stylisten. Zij zijn allemaal in het bezit (of in een afrondende fase) van een gedegen kappersopleiding.

Nills Nelisen is de eigenaar van The Hairstudio. Om ervoor te zorgen dat hij op de hoogte blijft van de laatste trends en ontwikkelingen, volgt hij regelmatig trainingen en bezoekt beurzen in binnen- en buitenland. De opgedane kennis en ervaringen brengt hij over op zijn medewerkers waardoor het personeel van The Hairstudio altijd up-to-date is. Door zijn persoonlijke touch en streven naar perfectie wordt iedere hairstylist geprikkeld om zijn of haar creativiteit te ontplooien.

Als u een bezoek brengt aan The Hairstudio ontdekt u direct de professionele aanpak. Er wordt ruim de tijd genomen om een deskundig advies te geven zodat u ontspannen en vol vertrouwen in de kappersstoel kunt plaatsnemen. Loop eens binnen en ervaar zelf waarom The Hairstudio een ruime klantenkring heeft opgebouwd dat bestaat uit tevreden en terugkerende klanten.

KORTINGEN & ACTIES
The Hairstudio organiseert regelmatig leuke extra's voor haar vaste klanten d.m.v. kortingen en acties. Dit communiceren wij via onze nieuwsbrief. Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze acties.

STAGEPLAATS
Volg je een kappersopleiding en ben je op zoek naar een dynamische stageplaats? Neem dan contact op met ons en wie weet behoor jij binnenkort tot het team van The Hairstudio.

The Hairstudio ©2012 | Ontwerp: Marc van de Logt | Foto: Nioxin